Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: клуб "Русчук"  (Прочетена 4023 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
diana
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« -: юни 02, 2007, 10:18:19 »

Привет, на всички
Не знам дали точно тук й е мястото на тази новина, но искам да поканя всички русенци, които живеят или често престояват  в София да се присъединят към нашият клуб "Русчук". Създадохме го аз, Диана Георгиева и моята приятелка Мариана де Мео. През миналата година се виждахме почти всеки месец, през тази за съжаление малко поизоставихме срещите си, но сега се активираме. Така, че ако Ви се иска да се присъедините към нас обадете ми се - diana.georgieva@abv.bg ; ddg2006@gmail.com

Поздрави
Диана

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #1 -: юни 02, 2007, 12:18:33 »

Можете ли да кажете какви точно са целите или задачите на подобен клуб? И защо избрахте точно турското име на града?
Активен
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #2 -: юни 02, 2007, 12:25:37 »

kato cqlo ideqta mi haresva (makar i da e s turskoto ime kluba), no daite pove4e informaciq kade se pravqt sabiraniqta, kakva e celta im i tn... Smiley
Активен
diana
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: юни 02, 2007, 06:33:19 »

името на клуба не сме го избирали по "етнически" принцип, а просто защото като че ли масово е използването на описателното русчуклии
това не е казионен клуб, регистриран, със структура която го управлява - целта ни е да да си помагаме един на друг (досега сме помогнали на няколко човека да си намерят работа), покрай нашите срещи се видяха хора, които не са се виждали от години; уведомяваме нашите членове за гастроли на русенски творци

сега намираме своята идентичност и всякакви идеи са добре дошли

на този етап аз съм се заела и лично информирам хората, които са проявили интерес (над 200 човека) с позвънявания, с изпращане на имейли и т.н

диана
Активен
faust0113
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: юни 04, 2007, 11:50:49 »

Хареса ми идеята!Когато съм в София да се чуем,а?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.059 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница декември 23, 2024, 01:13:27