Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Футболът в Русе и областта  (Прочетена 245250 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SlAdKiQ
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 142

Профил Ел. поща
« Отговор #105 -: март 15, 2008, 01:13:09 »

И аз съм на мача да ги подкрепям момчетата тоя мач да ги укъпим и другия кръг да напраим на нищо сливен кат гости и да покажем на хората кои ще завърши на първо място и кои ще влиза в жадуваната А група  Cheesy
Активен

mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 805

Профил WWW
« Отговор #106 -: март 15, 2008, 01:30:16 »

Снимки, подробен репортаж, видео и подробна статистика веднага след мача само във fcdunav.com  Wink

Разбира се подробно всичко от fcdunav Tongue  Cool Cheesy Wink
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3461

Профил
« Отговор #107 -: март 15, 2008, 07:50:35 »

Айде де! Нали бихме! Защо не чувам еуфорични изблици (както и подробности от мача)  Grin
Активен

Във форума се ражда истината.
DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Профил
« Отговор #108 -: март 16, 2008, 09:34:54 »

Е репорта вече е готов с обещаната статистика. В галерията пък се качват топли топли (е вече малко поизстинали) снимчици  Cheesy
Активен
SlAdKiQ
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 142

Профил Ел. поща
« Отговор #109 -: март 16, 2008, 10:11:10 »

Люси Кирилов направо луди ги направи много яки голови вратаря бая се чуди какво става особено първия дето почти от центъра го вкара, ама малко селски играят някои път не да си подават ами като видат нещо по така и почват да чистят на дет им падне и както им падне, единия път теи я изчистиха чак оставиха футболист на несебър сам срещу вратаря
« Последна редакция: март 17, 2008, 08:40:40 от SlAdKiQ » Активен

svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #110 -: март 16, 2008, 10:24:17 »

От статистиката, която видях в сайта на Дунав е цяло чудо, че не са ни надупчили мрежата. Ние сме имали само 3 точни удара и два гола. Много добре е че сме имали почти 100% успеваемост  Grin
Активен

Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #111 -: март 16, 2008, 10:32:49 »

Свилка, тея статистики нищо не значат. За удар към врата се счита всяко най леко и елементарно подритване по посока вратаря, което той или ще улови с лекота, или ще излезе в тъч примерно... Не казвам че тук е така но в крайна сметка резултатът е важен. Както личи от аватара ми, аз съм фен на отбор, който създава много голови положения, но вкарва малко. Та статисиката е единственото, което примерно ме утешава след поредното равенство, но не значи превес.
Активен

svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #112 -: март 16, 2008, 11:05:37 »

Да съгласен съм. Друго е като наблюдаваш на живо  Wink Важното е, че печелим  Smiley
Активен

mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #113 -: март 16, 2008, 01:20:16 »

Иво Кирилов направо луди ги направи много яки голови вратаря бая се чуди какво става особено първия дето почти от центъра го вкара, ама малко селски играят някои път не да си подават ами като видат нещо по така и почват да чистят на дет им падне и както им падне, единия път теи я изчистиха чак оставиха футболист на несебър сам срещу вратаря

Колега само да те поправя
Люси Киров вкара головете Wink

Активен
mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #114 -: март 16, 2008, 01:20:58 »

Айде де! Нали бихме! Защо не чувам еуфорични изблици (както и подробности от мача)  Grin

Още не мога да се опомня от празненствата и купоните след мача Roll Eyes Cool Cheesy Azn
Активен
DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Профил
« Отговор #115 -: март 16, 2008, 01:25:11 »

Сега не гледайте статистиката, специално за този мач тя не е показателна. Несебър нямаха чисто голово положение. Тези удари (9 - 5 точни) могат да затруднят единствено вратар на 6 години  Wink

http://www.fcdunav.com/gallery/fcdunav/displayimage.php?album=34&pos=12

ей я снимката с втория гол на "Дунав"... (какъв папарак съм само  Cheesy )
Активен
mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #116 -: март 16, 2008, 01:46:06 »

Сега не гледайте статистиката, специално за този мач тя не е показателна. Несебър нямаха чисто голово положение. Тези удари (9 - 5 точни) могат да затруднят единствено вратар на 6 години  Wink

http://www.fcdunav.com/gallery/fcdunav/displayimage.php?album=34&pos=12

ей я снимката с втория гол на "Дунав"... (какъв папарак съм само  Cheesy )

ЕееЕе не се надценявай  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 434

Профил Ел. поща
« Отговор #117 -: март 16, 2008, 06:33:59 »

Еми 2:0 за Дунав и следва гостуване на Сливен
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #118 -: март 16, 2008, 07:18:16 »

Няма да е лесно, но смея да мечтая, че можем да вземем това гостуване. Само се надявам съдията да е справедлив, понеже хората на Лечков се показват като доста привилигировани напоследък. Победим ли ги ще бъдем само на 2 точки зад тях, а ако и Родопа загуби точки, съвсем ще се залепим за челниците. С Колю Христов всичко е възможно, дори и на гости.
« Последна редакция: март 17, 2008, 04:07:04 от rosen_linov » Активен

Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #119 -: март 17, 2008, 04:06:50 »

Отборът на ФК Аристон разгроми с 6:0 Левски 96 /Главиница/ в мача си от 3 пролетен кръг на североизточна В АФГ. Срещата премина под пълната диктовка на червените, като резултата можеше да бъде дори и двуцифрен. Добрите намеси на вратаря и липсата на шанс попречиха на „Аристон” да отбележи още попадения във врата на гостите.

С хеттрик се отличи Беадир Беадиров, 2 гола отбеляза влезлия през второто полувреме Стоянов и 1 – Георгиев от пряк свободен удар.

Треньорът на „Аристон” Драгомир Григоров коментира, че е изключително доволен от старанието на всички футболисти взели участие в срещата, като целия отбор е играл много дисциплинирано и тактически правилно. Червените вече набират скорост и надеждите са за все по-убедителна игра.

ФК Аристон излезе в състав: Недев, Дечев, Симеонов, Якимов, Иванов, К. Петков, Дяков (к), Цанков, Беадиров, Георгиев и Кулинов. През второто полувреме в игра се появиха Наков, Стоянов и Минчев.

Междувременно дублиращият отбор на „Аристон” победи с 4:2 при гостуването си на Приста /Средна Кула/ в мач за първенство на областната група. В дербито с Дунав /Русе/ децата и юношите завършиха съответно 2:0 и 0:0.

/ФК "Аристон"/
Активен

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.07 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница август 26, 2024, 01:41:41