Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Футболът в Русе и областта  (Прочетена 245249 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Профил
« Отговор #570 -: април 19, 2010, 06:23:59 »

Това е тавана на тези футболисти . Добри са за ,,б,, група . За да има по/добри трябват пари ,за да се закупят . Друга възможност е собствена школа с надъхани дунавчета от люлката . Доколкото разбирам малко от футболистите в Дунав са русенци .  Аристон и Айнтрахт Франкфурт ,щяха да правят детска школа ,ама и туй излезе ялов къорфишек . Щях да си купувам от шалче  Cheesy

Това не е така. Дори единици са играчите извън града. Изобщо делението на русенци или не отдавна трябва да е станало анахронизъм в Дунав, но явно не е....все пак това е 21-ви век...
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3461

Профил
« Отговор #571 -: април 19, 2010, 08:12:57 »

Калиакра и Несебър бият. Мечтаем за бараж. Жалко, че даже и в сайта на Дунав заебаха актуалното класиране и седи от преди няколко кръга като бяхме на върха с 6 точки.
Активен

Във форума се ражда истината.
svetlin74
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 427

Профил
« Отговор #572 -: април 19, 2010, 12:31:32 »

По-скоро не искаме да влезем в А група. Наистина жалко! Не искам да се заяждам с феновете, но отборът няма никакъв дух. За съжаление, бях сигурен в развоя на първенството, просто е логичен...

Въобще не звучи като заяждане, ти погледни постовете по темите за мача с Добруджа и особенно тоя с Бресник във форума на Дунав - направо ще се уплашиш, като прочетеш какво пишат феновете.

Колкото до отбора , бих казал че има и обективна причина - липсата на пари и от там липсата на подготовка. Незнам дали някой си спомня, но през зимата нямаха тренировъчен лагер и контроли. Това няма как да не повлияе на формата, още повече като се има в предвид , че гръбнака на отбора е от играчи 30+ години. И като добавиш факта , че финалната фаза на първенството е в цикъл сряда-събота , нормално е да се натрупа умора. Нямаха и късмет в мача с Несебър, и тръгнаха надолу.

Друг е въпроса , че Цонко и Несебър купуват ,при това яко.
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #573 -: април 20, 2010, 08:56:11 »

Ето едно, уви, актуално класиране:

klasirane.bmp
Футболът в Русе и областта
* klasirane.bmp (410.99 KB, 350x400 - видяно 643 пъти.)
Активен

Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #574 -: април 20, 2010, 09:01:39 »

Защо ли имам чувството, че ако Дунав стигнат до баража, не могат да го вземат  Shocked
Активен

Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2415

Профил
« Отговор #575 -: април 20, 2010, 09:06:49 »

Аз мисля, че и до бараж няма да стигнат. Калиакра и Несебър ще печелят докрай, докато те едва ли ще го направят.
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #576 -: април 20, 2010, 09:25:51 »

Вижте мнението на един фен от Русе24. Много е оптимистично, чак ме кара да му вярвам

Цитат
Днес гледах пограмата до края, ако ТОТОТО на предвижданията ми излезнe. Първи би завършил дори Дунав-Русе колкото и да невярвате... Имаме 4- мача от тях трябва да вземем домакинските си мачове в Поморие го бройм за загубен мача... Първи ще е Дунав, Втори по-вероятно ще е Несебър... Кълъвките остават в Каварна. Още нищо не е решено. Последния мач с Търговище ще е празник за Русе ще празнуваме всички завъщането си в А-група след 20 години изнание... Каварна ще има мачове за купата и би трябвало да влезне изморен някаде или да предпочетат да се запазят за финала. Аз вярвам че се играе чесно в Източна Б-група.. Не се връзвайте че някой някаде дава ПАРИ... Цонко Цонев прави цирка защото неговия отбор няма как да влезне в А-група.. Несебър 100% играят чесно... Ако никой невярва аз давам следната прогноза за Крайното класиране : 1.Дунав,2.Несебър и 3.Калиакрa...Домакинските мачове трябва да ги вземем без грешка.. Ако се издъним няма кога да влезнем отново.. Ботев (Пд.) и Сливен догодина ще са в Б-група. Силно се надявам да влезне Доростол (Силистра) а не Разград ? От юга идват Равда (село Равда) и ако някой отбор се откаже от Б-група на негово място идва Нефтохимик бадете сигорни Марица няма да намерят пари.... От Западната Б-група,никой не иска да влиза в А-група,нито Банско,нито Севлиево битката за лицензa ще e между Академик (Сф) и ВИХРЕН (Сандански). Най-сигорни са именно отбора oт САНДАНСКИ..
Активен

Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #577 -: април 20, 2010, 09:28:14 »

И от цялата работа разбрах, че трябва да разчитаме на това, Каварна да се изморят от мачовете за купата, за да сдадат първото място. Според мен тя не им е цел и няма да си дават зор.
Активен

svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #578 -: април 20, 2010, 10:02:32 »

Каварна ще искат първенството, за да влязат в А група. Какво ще търсят за купата - Лига Европа ли  Cheesy. Там е ясно, че Берое ще я вземе. Нашите изтърваха питомното и сега гонят дивото според мен, но дано ме опровергаят.
Активен

DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #579 -: април 21, 2010, 09:30:51 »

Инфакрктен ще е краят на шампионата в Източната Б група. Днес тройният възел се затегна сериозно, след като Дунав и Несебър взеха своите мачове, а Калиакра загуби точки като домакин срещу Брестник. Дунав си върна лидерската позиция в класирането.
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #580 -: април 21, 2010, 09:34:46 »

За Дунав и Несебър знам. Как точно завършва Калиакра с Брестник?
Активен

DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #581 -: април 21, 2010, 09:48:08 »

За Дунав и Несебър знам. Как точно завършва Калиакра с Брестник?

0-0
Активен
Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #582 -: април 22, 2010, 07:57:33 »

http://www.sportal.bg/statistics_ranking.php?season=30&champ=8

Градът съпреживява случващото се. По време на мача бях по центъра и в един магазин персоналът от мъже и жени коментираше и се чудеше за резултатите на нашите, Несебър и Калиакра. Ровеха в нета и звъняха телефони. Дунав трябва да възнагради Русе.
« Последна редакция: април 22, 2010, 06:53:08 от Linov » Активен

svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #583 -: април 22, 2010, 05:55:32 »

Брей ето, че победата на Брестник в Русе не била случайна. Значи са сериозен отбор щом дънят и Калиакра.  Roll Eyes
Активен

Linov
Moderator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #584 -: април 22, 2010, 07:51:22 »

Каварна ще искат първенството, за да влязат в А група. Какво ще търсят за купата - Лига Европа ли  Cheesy. Там е ясно, че Берое ще я вземе. Нашите изтърваха питомното и сега гонят дивото според мен, но дано ме опровергаят.

При положение, че Калиакра няма да играят с Берое на полуфинала, не мисля, че ще отпишат купата.
Активен

Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.045 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница август 17, 2024, 12:18:56