Анкета
Въпрос: Какво харесвате повече?
McDonalds - 19 (24.7%)
KFC - 19 (24.7%)
Баничка с боза - 22 (28.6%)
Друго българско - 10 (13%)
Друго чуждоземско Smiley - 4 (5.2%)
Всичко - 3 (3.9%)
Общ брой гласове: 74

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: McDonalds или KFC?  (Прочетена 147461 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #60 -: май 28, 2012, 08:32:27 »

Сезона на морето идва. Хиляди румънски и български коли ще минат през този изход само и само заради морето. Според мен идеята я има. Семейната количка заминава за България на почивка и на влизане в страната да си купи МакДоналдс от Русе. Що пък не.

Идеята сигурно я има, но сезона на българското море е 4 месеца. Остават едни 8 месеца в които се ходи на зимни курорти, към София и Гърция, към Търново и Южна България. Ако ще е за братята от север, не е ли по-добре да е преди или след Дунав мост питам аз?
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3465

Профил
« Отговор #61 -: май 28, 2012, 10:08:44 »

Е, не може да се разчита на сезона по морето да храни русенското МкД   Grin Ако е така да го отварят на Албена направо. По този път винаги си има трафик, иначе щяха пак на центъра да го направят, където има 8 по-активни месеца в сравнение с останалите 4  Lips Sealed
Активен

Във форума се ражда истината.
svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #62 -: май 28, 2012, 10:47:48 »

За мен правилното място е в МОЛ Русе. А един Макдрайв до Джъмбо ме води на мисълта, че може освен тези два обекта там да има и други и да се оформи някакъв комплекс от търговски обекти (нещо като Търговски парк в Търново май така се казваше  Embarrassed). А някой замисля ли се, че табелата за края на града е преди Джъмбо и ако искат КАТ могат да се заяждат за винетки? Всъщност дали се сети някой да я мръдне след кръстовището не съм се заглеждал.
Активен

Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: май 29, 2012, 08:02:03 »

Е, малко е нагло, щото аз може да отивам към Образцов чифлик или Кулата и да минавам от там. Как ще ми искат винетка от един квартал до друг?
Активен

vesel
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2970

Профил Ел. поща
« Отговор #64 -: май 29, 2012, 10:19:39 »

Табелата за край на града е след кръстовището за Образцов чифлик и Долапите. Ето защо КАТ понякога дебнат дали някой не се изстрелва със сто след караулката до "Гайката"  Cheesy
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: май 29, 2012, 12:55:54 »

Абе и аз имам такъв спомен, ма не посмях да го твърдя  Embarrassed
Активен

Teodor_001
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил Ел. поща
« Отговор #66 -: юни 01, 2012, 03:43:03 »

Господа,да не слагаме тигана ,преди рибата да е хваната....Сигурна ли е тази информация ? Кои е източника...Нищо не пише за Шелл и т.н Тази обява в Джоб Таигър дори не пише дата,може и от преди 5г. да е .....При такава Бомба Като Макдоналдс инфото трябва да е сигурно и достоверно!!!!!!
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #67 -: юни 01, 2012, 04:55:55 »

Може и преди 5 години да е обявата, но може и да не е. Wink
И какви бомби какви 5 лева. Сам си правиш новината бомба. Никъде не съм казвал, че 10000000% ще го има, че инфото ми е още толкова процента сигурно. Просто казвам, че има и друг източник освен джобтайгъра, който не е от интернет. + това съвместната политика на Шел и МакДоналдс не е от вчера.
Активен

Teodor_001
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #68 -: юни 01, 2012, 09:51:56 »

За какви 5 лв. говориш нз.. Както и да е дано стане , времето ще покаже  Smiley
Активен
Teodor_001
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #69 -: юни 02, 2012, 06:11:23 »

За информация,днес минах отново покрай Джъмбото и видях Поставени основи на изграждаща се построика се постройка в разкопаната част в близост до Пътя...Имаше и Багери ...Може и наистина съвсем скоро да се зарадваме на Новооткрит Макдоналдс... Wink
Активен
yavorpetrov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #70 -: юни 02, 2012, 07:37:36 »

Здравейте! Аз по принцип имам регистрация тук, но нито си помня потребителското име, нито паролата, нито имейла с който съм се регистрирал и си направих нова регистрация  Cheesy

Дано да видим макдоналдс отново. Интересното е, че сънувах, че съм в макдоналдс.  Smiley Та после влязох тук във форума и какво да видя - обяви за персонал. Интересно ми е - как толкова бързо се намери персонала, още в самото начало и възможно ли е тези обяви да се отнасят до вече затворения макдоналдс, имайки предвид, че сайта Jobtiger е създаден 2000 година? Мисля да врътна едно писмо до МкД.
Активен
спиро
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #71 -: юни 02, 2012, 09:38:05 »

Абе нека има Макдоналдс, но дайте да не го превъзнасяме. Изключително вредна храна особено ако се яде често и от деца. Това е най-долнопробното нещо, което може да ядеш.

В България за, да кажем 7-8 лева колкото ще струва Макдоналдс можеш да изпиеш една бира с таратор, салата и порция мусака.
Аз също обичам хамбургери, но ходя да кажем в Byron Burgers, където пак не са много полезни, но качеството е на ниво и е наистина вкусно.
Активен

Bulls make money, bears make money, hogs get slaughtered.
petrochelly
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #72 -: юни 08, 2012, 05:41:18 »

По добре баничка че поне по твърдостта се познава на колко време е  Cheesy
Активен

Сигурен ли си, че си прав ? Съвсем, съвсем сигурен ? Да бъдеш прав“ затваря
секционни врати
към „правотата“ на другите хора, които считат, че ти грешиш, точно както ти считаш, че те грешат. usi de garaj
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #73 -: юни 10, 2012, 01:35:57 »

Да, баничка с канцерогенни хидрогенирани масла (а.к.а маргарин), със сирене което не се прави от мляко и кори натъпкани с консерванти и стабилизатори за да държат по-дълго и да изглеждат по-добре в магазина, съвсем не съм сигурен кое е по-полезно. Нооо пък е доста по-евтина което е плюс когато чаветата пискат. Освен което е добре позната от детството и предизвикваща носталгично умиление с лек патриотичен привкус. Съвсем в реда на нещата е да обърнеш всичко това на антиглобализъм, анти-империализъм, хейтене по дебелите американци и какво ли още там, тогава всичко си идва вече и идеологически подплатено Smiley

С което не искам да адвокатствам на гадните бургери в макдоналдс, но това е дори още по-смешно Smiley

P.S нямах предвид горния коментар, а принципно Smiley
« Последна редакция: юни 10, 2012, 01:38:04 от n00b » Активен
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #74 -: декември 07, 2012, 01:23:07 »

Нещо,чува ли се за Макдоналдс ? Нали,имаше обяви,че набират персонал ?
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.051 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница Днес в 05:52:23