Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ресторант del Cano  (Прочетена 2372 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
jori82
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« -: декември 28, 2010, 08:40:35 »

предната седмица ходих в този ресторант тип бистро и останах направо изумен. За първи път ходя там и останах много впечатлен. Обстановката е страхотна тип "намазано софийско ресторантче" (до скоро живеех в София) , но това не е чак толкова странното. Цените ме изненадаха. За ресторант на пъпа на града . Имат някакво намаление след 19:00. Обслужването беше на доста високо ниво (макар че ми забравиха питието  Cheesy). Менюто им е страхотно. Аз ядох пица и мога да твърдя че подобна съм ял само в Pizza Hut. Пих водка финландия за 2,40 лв. а пицата ми беше една от най скъпите и беше към 7 лв. Незнам така ли е по принцип в това  Дел Кано или аз просто съм уцелил и сервитьорките и  готвачите в добро настроение. Споделете и вие . Наистина останах очарован и ще повторя дано пак е така иначе търсенето на добро заведение ще продължи. Някой има ли впечатления . Имат и сайт който е бая занимарен обаче www.delcanobg.com

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
ilko
Илко
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: декември 29, 2010, 12:44:13 »

Капитан Хуан Себастиян Дел Кано е човекът, осъществил първото околосветско пътешествие. То става факт през март 1522 година . Ко стана с Магелан  Shocked

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1557

*
Профил WWW
« Отговор #2 -: декември 29, 2010, 01:49:35 »

Тихо бе пък ти. Разваляш PR-а на хората.  Tongue

Активен

jori82
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: декември 29, 2010, 05:20:00 »

Valentin_k , много сериозно си се заблудил че им правя реклама на тия. Просто от 10 месеца вече се установих в Русе и чета доста от това което сте писали за заведенията (дори в повечето случаи от тук съм си избирал къде да вечерям с жена ми) . Примерно от тука  се насочих към дунавско село, "Приятелската къща" , но за тях всичко сте написали . Аз съвсем случайно попаднах една вечер там, а видях че не е писано за там , и се регистрирах за да ви напиша какво ми е харесало и кое не . Просто си изразих мнението не знаех че  ще ме "емнете" за това извинявам се. Модератора ако иска да ми изтрие мнението   

Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2874

Профил
« Отговор #4 -: декември 29, 2010, 05:27:58 »

Не, защо да се трие. В Дел Кано е доста приятно по мое мнение Smiley.

Активен
jorda
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 426

Профил
« Отговор #5 -: декември 29, 2010, 07:07:42 »

И моите впечатления от ресторанта са много добри. Лятото навън е много приятно- хем е на центъра, хем е тихо и спокойно Smiley

Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1557

*
Профил WWW
« Отговор #6 -: декември 29, 2010, 07:14:40 »

Valentin_k , много сериозно си се заблудил че им правя реклама на тия. Просто от 10 месеца вече се установих в Русе и чета доста от това което сте писали за заведенията (дори в повечето случаи от тук съм си избирал къде да вечерям с жена ми) . Примерно от тука  се насочих към дунавско село, "Приятелската къща" , но за тях всичко сте написали . Аз съвсем случайно попаднах една вечер там, а видях че не е писано за там , и се регистрирах за да ви напиша какво ми е харесало и кое не . Просто си изразих мнението не знаех че  ще ме "емнете" за това извинявам се. Модератора ако иска да ми изтрие мнението    

Не съм твърдял, че им правиш реклама. Wink В сайта им пише, че Дел Кано е първия, направил околосветско пътешествие и се "скарах" съвсем шеговито на ilko, за дето казва кой е верния отговор на задачата всъщност. Grin

Активен

martin1991m
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 187

Профил Ел. поща
« Отговор #7 -: декември 30, 2010, 12:03:53 »

а къде се намира това заведение???

Активен

Déjales decir que no es de verdad
Sé que nuestro amor siempre durará
Piensen lo que quieran pensar de mí
A mí me da igual
Yo vivo por ti
SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 976

9842765 sw2fl@hotmail.com SW2FL SW2FL *
Профил WWW Ел. поща
« Отговор #8 -: декември 30, 2010, 01:53:04 »

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&ll=43.847837,25.955908&spn=0.004287,0.006899&t=h&z=17&msid=208271944761643604496.0004989f42d8bb227d214

Тук Smiley

Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2870

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: декември 30, 2010, 09:31:04 »

Ясно - новите кооперации до цветното пазарче. Скоро не съм минавал оттам, пък и слабо се интересувам от заведения, но ще му хвърля един поглед при възможност.

Активен

За Вяра и Отечество!
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.106 секунди с 22 запитвания. (Pretty URLs adds 0.016s, 2q)

Google e прегледал тази страница май 17, 2012, 03:00:41