За стоматолог мога да препоръчам д-р Цеца Начева. Работи много внимателно, обяснява подробно, цените са нормални. Чака се доста за да те приеме поради многото пациенти. Чисти зъбен камък само където има натрупан, а не както всички останали правят - плащаш за премахването му от всички зъби, а то всъщност няма зъбен камък на всеки зъб

От личен опит ти препоръчвам четките за зъби на Philips Sonicare - скъпи, но изключително ефективни. Вече втора година от както я ползвам нямам зъбен камък. Инвестицията си струва. За миенето на зъбите трябва да се отделят по две минути на челюст. Води за уста - Eludril, Listerine и българския Сандрин. Хубаво е да се редуват. Задължително конци или интердентални четки за зъби.
Незнам дали има парадонтолози в Русе, но знам, че с лазер работят клиники Дукови и Димитрови. Мисля, че малко са прехвалени, но имат добра техника. Взимат сравнително скъпо. В София, преди две години платих близо 900 лв. за да третират венците ми. Уж успешно... Парадонтита няма лечение, има само качествена поддръжка - зверска хигиена и посещения при зъболекаря. Пасти за зъби - Paradontax, Lacalut, Splat Special - Blackwood /руски са и много ефективни, около 14 лв./ Curaprox...
Добри впечатления имам и от Александър Горанов. Преди 6-7 години преглеждаше в Стоматологията, но май вече не живее в Русе.