Страници: [1] 2 3 ... 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки  (Прочетена 75311 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 444

Защото съм пич ;]

Профил WWW Ел. поща
« -: ноември 10, 2008, 11:56:08 »

Шефе, не може ли мода за закачените снимки да се бутне, така че да ги оразмерява ако цъкнеш в/у тях
П.П. Срам ме е да отварям цяла тема за такова дребно нещо, така че провъзгласявам тази тема за "Тема на дребните предложения" х)

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1035

9842765 sw2fl@hotmail.com SW2FL SW2FL *
Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: ноември 11, 2008, 07:09:10 »

Хм Smiley и мен ме дразни, но не съм се замислял за модче дето да се заеме по въпроса. Ще поровя Smiley

П.С. Порових Smiley май така е по-добре Smiley чакам отзиви.
« Последна редакция: ноември 11, 2008, 09:46:46 от SW2FL » Активен
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 444

Защото съм пич ;]

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2 -: ноември 11, 2008, 10:17:03 »

Идеално х)
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3467

Профил
« Отговор #3 -: ноември 11, 2008, 10:36:29 »

Ооо, така е мн по-добре. Сега разбирам колко неудобно е било предното! 
Активен

Във форума се ражда истината.
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5200

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: ноември 11, 2008, 02:30:54 »

Ето как с идеите на всички форумци и с усилията на админа (шапка му свалям!) форумът става все по-удобен за работа и приятен за окото. Сега остава и да го запълваме със стойностно съдържание... Cool
« Последна редакция: ноември 12, 2008, 02:07:09 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 805

Профил WWW
« Отговор #5 -: ноември 11, 2008, 09:04:03 »

Някой може ли да ми даде номера на Хеи-Русе, че днес на училище беше изключително студено и до края на седмицата няма да имаме парно?
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: ноември 12, 2008, 02:18:34 »

А бе Марто, а бе човеко - тебе ли да уча, че си има Гугъл за тая работа?... Wink Само да знаеш, че ХЕИ вече от бая време се нарича РИОКОЗ (Регионална Инспекция за Опазване и Контрол на Общественото Здраве). После пишеш в гуглето едно "РИОКОЗ Русе" - и попадаш на нужната страничка, после кликваш "Адреси и контакти" - и си тук:

http://www.riokoz-ruse.com/address.php

Ха сега им дрънни един телефон и им кажи к'вото мислиш по въпроса... Wink

Впрочем, в това отношение си спомням един виц:

- Ало, Енергото ли е?
- Ъъъ... не, тука е ВиК.
- Ааа... Е, нищо... и на вас да ви &§@ майката!
Cheesy
« Последна редакция: ноември 12, 2008, 02:54:18 от Orthodox » Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #7 -: ноември 12, 2008, 02:50:11 »

Ето още една дреболийка, която надали има какво да се дискутира, но е интересна като факт.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=303725

Многофункционална машина ще почиства тревата край релсите

Галина Тодорова
11 ноември 2008 14:28

ЖП секция Русе е единствената в страната, която разполага с уникална машина за почистване на гарови пространства, тревна растителност и дори да функционира като маневрен локомотив. Разработката е дело на русенската фирма “Комета”. Многофункционалната техника бе демонстрирана днес на русенската жп гара.

Машината е универсално самоходно средство, което може да се движи по жп релси и по шосе. Разполага с т.нар. механична ръка, на която може да се поставят различни приставки. Така техниката става приложима за почистване на храсти, сняг, тунели.

От ЖП секция Русе тя ще се използва и за да облекчи работата на кантонерите. Предварителни разчети показват, че ще намали наполовина разходите за разчистване на тревната растителност около жп релсите.

Мой коментар: И това може да се разглежда като едно от "Първите места на русенци", макар и да няма мащаба и значимостта на първата кинопрожекция или първата ЖП линия у нас...
« Последна редакция: ноември 12, 2008, 02:52:48 от Orthodox » Активен

deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #8 -: ноември 12, 2008, 07:31:23 »

Хора, знаете ли в кой раздел пишете и каква е темата? Tongue
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: ноември 12, 2008, 09:23:53 »

Мда, май наистина недоразбрах автора на темата, и по-точно думите му: провъзгласявам тази тема за "Тема на дребните предложения". Embarrassed Сега си давам сметка, че "дребните предложения" всъщност са само за промени по форума с цел по-добрата му работа, а аз първоначално и доста прибързано го възприех като тема въобще за дребните съобщения, които не изискват особена дискусия, а е достатъчно да се узнаят от форумците. Прав си, Дидо - двата ми постинга тук и тоя на Марто по-скоро са за Общи приказки. Прощавайте, драги съфорумци - вече няма да правя така... Wink Но не си струва и да се местят нещата там - нека си останат тук като офтопик, без който не минава ни един форум по света...
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #10 -: декември 08, 2008, 07:31:41 »

Ето от мен подсказване за някои дреболийки по превода на страницата с форумната статистика, чакащи оправяне.

Първо, елементарна правописна грешка - най-долу, където е историята на форума, заглавието на колонката с месеците гласи СтаРистика по месеци. Е, не сме чак толкова одъртели, де - нито ние, нито форумът... Wink

Другото се отнася до начина на изписване на заглавията на различните статистики на страницата, онагледени с диаграми. Явно под влияние на оригиналните английски надписи, които разбираемо са били в западен стил (Най-много Време на Линия, Топ Създатели на Теми и т. н.) - с изписване на всички думи без предлозите и съюзите с главна буква, същото е направено и в българския превод. Ще си позволя да напомня, че в нашия език такова нещо не е прието и главните букви се слагат в началото на изречението, както и в началото на имената - лични на хора (антропоними) и животни, географски обекти (топоними), организации и още някъде, но не и във всяка дума на едно изречение. Това е неуместно и даже дразнещо, така че, админ, отдели някоя минутка да го оправиш - не са толкова много тия стрингове. Предполагам, че с превода на GUI-то се занимаваш основно ти, все пак... Smiley
Активен

SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #11 -: декември 08, 2008, 08:04:34 »

Ще поправя Smiley
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #12 -: декември 08, 2008, 08:26:28 »

Благодарско за бързата реакция - повече на срещата... Wink
Активен

SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #13 -: декември 09, 2008, 01:21:40 »

Мисля, че пооправих това - онова ... но файловете са много разхвърляни Smiley ако има нещо останало, ще поправям Smiley
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #14 -: март 26, 2009, 12:56:01 »

Админ, два въпроса...

Първо, защо така в някои собствени мнения има възможност за триене и редакция, а в други няма?

И второ, дали обявеният максимален размер от 5000КВ на прикачени файлове към постинг се отнася за единичен файл или сумарно за всичките към един постинг?

Благодаря предварително! Smiley
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.067 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 01, 2024, 10:28:20